Despre noi

Despre noi

Despre noi

Aquatime intelege importanta folosirii sistemelor de filtrare a apei potabile, oferind tuturor consumatorilor acestei piete oportunitatea de a achizitiona produse calitative la preturi avantajoase. Oferta Aquatime este alcatuita in urma a numeroase analize, realizate de echipa noastra de specialisti, astfel incat selectia finala sa corespunda atat criteriului economic, cat si celui calitativ. Credem ca inovatia poate imbunatati calitatea vietii umane, de aceea alegem sa actualizam gama de produse pentru a le oferi clientilor nostri solutii cu randament sporit. Cunoastem detaliile fiecarui produs in parte, fiind pregatiti sa raspundem tuturor solicitarilor, fie ca este vorba de filtre, elemente filtrante sau dozatoare.  Echipa noastra de profesionisti incearca sa realizeze, pe cat posibil, o informare corecta si simpla, fara a se insista pe folosirea abundenta a termenilor tehnici specifici acestui domeniu. Aquatime se adreseaza in mod egal atat persoanelor fizice, cat si personelor juridice, tratand fiecare comanda cu seriozitate si promptitudine.

De ce sa cumparati de la noi?

Experienta, produsele calitative si accesibilitatea financiara reprezinta principalele elemente care au consacrat compania Aquatime pe piata sistemelor de filtrare a apei potabile. De-a lungul anilor am invatat cum sa imbunatatim diversele aspecte ale afacerii noastre pentru a acoperi integral nevoile clientilor nostri.

Oferim suport specializat.

Raspundem cererilor clientilor nostri folosindu-ne de informatii complexe, formulate pe intelesul tuturor. Spre deosebire de competitorii nostri, noi activam exclusiv in cadrul pietei produselor de filtrare a apei potabile. Fiind specializati in acest domeniu, ne folosim de cunostinte noastre temeinice pentru a oferi suport oricarui tip de solicitare.

Parerea ta conteaza!

Credem ca pentru a progresa in acest domeniu, este nevoie sa intelegem ca succesul nostru se masoara in functie de feedback-ul clientilor nostri. Ca urmare, consideram bine-venita orice fel de critica adusa in raport cu starea unui anumit produs, cu timpii de livrare sau cu experienta de cumparare de pe site.

Eficienta prin inovatie.

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii, venind in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de produse inovative. In lipsa acestora, nu am putea sa tinem pasul cu nevoile consumatorilor, riscand sa devenim o prezenta modesta pe aceasta piata. Urmarim cu interes noutatile din acest domeniu, urmand ca echipa noastra sa realizeze o analiza detaliata a produselor care ar putea intra in componenta ofertei noastre.

Costuri avantajoase de livrare

Toate comenzile vor fi taxate prin intermediul unei taxe unice, in functie de volum si greutate. Va stam la dispozitie in cazul in care exista probleme legate de timpii de livrare sau de starea produsului primit. Echipa noastra trateaza orice comanda cu maxima seriozitate si promptitudine, oferind solutii adaptate oricarui tip de problema. Daca produsul nu este conform cerintelor dumneavoastra, oferim posibilitatea returnarii produsul comandat in maxim 20 de zile de la data achizitionarii. Trimiterea inapoi a produsului se va face in pachetul original pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de restituirea integrala a contravalorii acestuia, sau de schimbarea cu un alt produs identic sau diferit.